GHVV'13 strijdend ten onder in duel bij OVV

Sport 189 keer gelezen

Oostvoorne – GHVV heeft zaterdag de winst niet kunnen meenemen naar Geervliet. De ploeg van trainer John Stougje verloor het duel bij de nummer drie van de competitie, OVV. Het werd aan de Zwartelaan in Oostvoorne 2-1 (2-0).

Het was Stony van de Berg die GHVV'13 pijn wist te doen. Voor rust wist hij twee keer het doel van Erwin van Trigt te vinden en de spits van de ploeg uit Westvoorne wist de goede hoek uit te zoeken. Na de thee was het Brian van Dam die iets terug deed voor GHVV'13, maar daar bleef het bij.

Goede start
De eerste twintig minuten waren voor de mannen van Stougje, maar de ploeg kon alleen van afstand het proberen. Die kansen kwam niet in het doel van OVV terecht. Na rust was het van twee kanten uit niet heel veel, maar doelman Van Trigt stond er als het nodig was. GHVV'13 staat door de nederlaag op de negende plaats in de derde klasse D. Komende zaterdag komt de ploeg niet in actie. Daarna staat het treffen met Oud Beijerland op het programma.