Gifbeker bij Spijkenisse is nog niet leeggedronken

Sport 332 keer gelezen

Spijkenisse – De gifbeker moet blijkbaar helemaal leeg worden gedronken door Spijkenisse. Na de nederlaag van vorige week tegen Zwaluwen Vlaardingen, ging de ploeg van Peter Wubben zaterdag opnieuw onderuit. Op sportpark Jaap Riedijk verloor men met 0-3 (0-0) van Achilles Veen.

Na rust kwam de einduitslag in twintig minuten op het scorebord. Na een uur was het Sen Aerts die de openingstreffer maakte. Binnen negen minuten schoot de aanvaller van de Brabanders opnieuw raak. Twintig minuten voor tijd besliste Theo Martens met een fraaie vrije trap het duel.

Weinig kansen
Spijkenisse kreeg in het duel niet veel mogelijkheden om tot scoren te komen. Kort voor de openingstreffers was het Jazzy Adams, die komend seizoen naar Brielle verkast, die de bal goed aflegde op Felino Jardim, die zijn inzet op de paal zag belanden. Daarna waren het vooral de gasten met de kansen en treffers. Spijkenisse staat door de nederlaag op de tiende plaats in de hoofdklasse A. Zaterdag is de ploeg vrij, daarna volgt het duel bij Swift.