GHVV'13 deelt de punten met Rijnmond Hoogvliet Sport

Sport 189 keer gelezen

Hoogvliet – GHVV'13 heeft zich zaterdag enigszins gerevancheerd van de blamerende nederlaag tegen SC Botlek van vorige week. Zaterdag kwam de ploeg aan de Hoogvlietse Botreep tot een puntendeling met Rijnmond Hoogvliet Sport. Het werd 1-1 (1-0).

De formatie van John Stougje had voor rust het betere van het spel, maar zag toch de thuisploeg op een 1-0 voorsprong komen. De Zuidlandse oefenmeester had in de rust blijkbaar een donderspeech gegeven, want binnen de kortste keren was het topscoorder Brian van Dam die voor de 1-1 wist te zorgen. Daarna kregen beide ploegen nog wel kansen, maar werd er niet meer gescoord.

Goede start
'Ik vond dat wij heel erg goed aan het duel begonnen zijn. We hadden in vergelijking met vorige week strijd en speelden goed de bal rond. Toch kom je ongelukkig en tegen de verhouding in op achterstand. We moesten zo doorgaan na rust en dat resulteerde in de gelijkmaker, snel na rust. We krijgen allebei nog kansen. Ik ben blijer met het spel dan met de uitslag', aldus Stougje