Afbeelding
Archieffoto: Peter de Jong

Opnieuw winst voor de ploeg uit Hekelingen

Sport 471 keer gelezen

Dordrecht – Hekelingen is bezig met een prima start in kalenderjaar 2019. Alle drie de duels die zijn gespeeld werden gewonnen.

Na winst op TransvaliaZW en vorige week op koploper SCO'63, was het zaterdag opnieuw raak bij fusieclub GSC/ODS dat zevende staat.

De ploeg van Guy Duijm won in de Dordtse Stadspolders met 2-4 (1-1). Hekelingen kwam op achterstand, maar Nick Boer maakte de gelijkmaker en boog de achterstand ook om in een 1-2 voorsprong. Daarna liep men via Nick Bakker uit naar 1-3, voordat de thuisploeg iets terug deed. Het was Zev Schol die de eindstand van 2-4 op het scorebord bracht.

'Het was een hele leuke pot vond ik. Er werd op een heel slecht veld gespeeld. Na de 1-0 hebben we ons kunnen herpakken. We waren de eerste helft dominant in het balbezit. We waren heel het duel de betere ploeg. Ze zijn een fysieke tegenstander en het was best spannend. Na de 1-3 was het eigenlijk wel klaar', verklaarde oefenmeester Guy Duijm na afloop. Hekelingen staat negende in de vierde klasse, maar het gat naar beneden is nu negen punten. Omhoog kijkend is het gat twee punten met GOZ dat ook nog een duel meer speelde dan Hekelingen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant