SC Botlek had zaterdag een gemakkelijke middag in het duel met Piershil. Het won met 6-0.
SC Botlek had zaterdag een gemakkelijke middag in het duel met Piershil. Het won met 6-0. Foto: Peter de Jong

SC Botlek scoort half dozijn treffers tegen Piershil

Sport 423 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek heeft zaterdag gedaan wat het moest doen in het duel met hekkensluiter Piershil. Het pakte op sportpark De Brug de winst tegen de ploeg uit de Hoeksche Waard die nog altijd wacht op de eerste zege van de competitie. De Spijkenissers wonnen met 6-0 (2-0).

Voor de thee was het Mike Kortsmit die de score opende. Het duurde daarna tot in de extra tijd voordat Tim Oppong de score verdubbelde. Na de thee was het in vier minuten tijd drie keer raak voor SC Botlek, dat Stef Oppong (twee keer) en Joshua Olymph zag scoren. Een kwartier voor tijd was het Jorn Berkelaar met de 6-0.

Gemakkelijk
'We hadden een makkelijke middag en ook wat meer gewisseld. Voor rust vergeten we de score verder op te voeren. Toen had het al 6-0 moeten staan. Na rust gaat het dan heel erg snel. We hebben het goed gedaan. We wilden uit de drie duels die we hebben gespeeld, minimaal zeven punten pakken. Dat zijn er negen geworden. Dan heb je het goed gedaan', sprak Arjan Vuik na afloop. SC Botlek is in de derde klasse terug te vinden op de elfde plaats. De ploeg wil zich in de komende weken veilig spelen. Zaterdag is nummer twee Rozenburg de tegenstander van SC Botlek, dat nog altijd geen nieuwe coach voor komend jaar heeft.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant