GHVV'13 had zaterdag een makkelijke middag tegen hekkensluiter Piershil. De ploeg scoorde zeven keer.
GHVV'13 had zaterdag een makkelijke middag tegen hekkensluiter Piershil. De ploeg scoorde zeven keer. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 werkt aan doelsaldo tegen laagvlieger Piershil

Sport 289 keer gelezen

Geervliet – Het was zaterdag een prima middag voor GHVV'13. De ploeg van John Stougje moest aantreden tegen Piershil, dat in de hele competitie nog geen punt behaalde. Die ploeg zag de volledige selectie en technische staf opstappen. Het werd 7-0 (4-0).

Aan de Toldijk werd de score geopend door Robin de Ridder, niet veel later was het Clifford Robinson die de score wist te verdubbelen. Brian van Dam bepaalde met twee treffers de ruststand op 4-0. Na de thee was het opnieuw Brian van Dam met de vijfde van de middag. Het werd 6-0 dankzij Marijn Kuikstra. De uiteindelijke eindstand van 7-0 kwam via Toivi Schol op het scorebord.

Minder dan eerder duel
De score was minder groot dan eerder dit jaar in Piershil, waar het 0-12 werd voor GHVV'13. 'Ze hingen vandaag weer met tien man voor de goal, dan is het echt loeren op een kans en is het lastiger dan het eerste duel, waarin we 12-0 wonnen. Ik moet ook zeggen dat ze conditioneel gezien ook een stuk sterker waren. In het eerdere duel was het na een uur gedaan. De punten zijn binnen en dat is belangrijk', verklaarde coach John Stougje, die met zijn ploeg nu zesde staat op de ranglijst en komende zaterdag SC Botlek ontvangt.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant