Zuidland stond lang voor in het duel met Strijen, maar zag de ploeg kort voor tijd langszij komen, 3-3.
Zuidland stond lang voor in het duel met Strijen, maar zag de ploeg kort voor tijd langszij komen, 3-3. Foto: Peter de Jong

Zuidland ziet overwinning in laatste minuten ontglippen

Sport 339 keer gelezen

Zuidland – VV Zuidland moet de gifbeker helemaal leeg drinken. De ploeg van Peter de Haan leek zaterdag op Groot Nibbeland de drie punten in eigen huis te houden, maar moest in de slotfase alsnog genoegen nemen met een punt, het werd 3-3 (2-1).

Het was Kai de Hoog die de eerste treffer van de middag voor zijn rekening nam. Na een gelijke stand was het Ricardo Rapmund die voor de ruststand van 2-1 zorgde. Na de thee was het Neal van Buren die voor 3-1 zorgde en die stand bleef tot twee minuten voor tijd op het scorebord. Daarna scoorde Strijen en in de extra tijd kreeg de ploeg uit de Hoeksche Waard een strafschop en werd het alsnog 3-3.

Balen
'We leken de overwinning in de knip te hebben. Dan gaat het zo kort voor het einde toch nog mis. Daarvoor verzuimden wij ook om de score verder op te voeren. Dan roep je het ook over jezelf af. De scheidsrechter liet ten onrechte zeven minuten doorspelen, maar we moeten vooral zelf in de spiegel kijken, het is aan onszelf te verwijten', gaf de oefenmeester na afloop aan. Er is nog geen nieuws over de coach voor het komende seizoen. Op de ranglijst staat Zuidland in de tweede klasse op de laatste plaats met acht punten. Zaterdag is de regioderby met Nieuwenhoorn.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant