Spijkenisse herpakt zich met winst bij FC Rijnvogels

Sport 243 keer gelezen

Katwijk – Spijkenisse heeft zich zaterdag kunnen herpakken van de blamerende nederlaag van vorige week bij hekkensluiter Nootdorp. De ploeg van Peter Wubben kwam als enige ploeg uit Nissewaard in actie, vanwege een algehele afgelasting voor de lagere klassen. Het werd zaterdag 1-2 (0-0) voor Spijkenisse.

Het duurde lang voordat de wedstrijd op sportpark De Kooltuin in Katwijk op gang kwam. Na een half uur was er pas de eerste doelpoging voor VV Spijkenisse. Zeventien minuten voor tijd was het Adam El Fazazi die na een fout achterin de bal goed afgaf op Kees Pier Tol die voor de 0-1 zorgde. Tien minuten voor tijd was het de gelijkmaker van Rijnvogels via Luuk Slegt. Direct na de aftrap was het Adam el Fazazi die voor de eindstand van 1-2 tekende.

Vertrek spelers
Spijkenisse moet in het nieuwe seizoen op zoek naar doelpuntenmakers. Zowel Peter de Lange als Kees 'Pier' Tol hebben aangegeven dat ze aan het einde van dit seizoen vertrekken na een jaar op sportpark Jaap Riedijk. Spijkenisse staat zesde en heeft nog een punt achterstand op SC Feyenoord en Jodan Boys.