Abbenbroek kon de goede reeks niet voortzetten in het duel bij DVV'09. Fotografie: Marjo Smit/DVV'09 Foto: PR

Abbenbroek delft het onderspit in duel bij DVV'09

Sport 353 keer gelezen

Dirksland – Abbenbroek heeft de goede reeks, die het aan het einde van vorig jaar neer zette niet kunnen doortrekken. In het duel met DVV'09, getraind door Hekelinger John Kleijn, verloor de ploeg van Jaco Verhoev met 2-1 (0-0).

Youri Boshoven wist voor de thuisploeg in de tweede helft de score te openen en Ramon de Man verdubbelde de voorsprong. Namens de gasten uit Abbenbroek was het Kai Zeegers die voor de aansluitingstreffer zorgde.

Fysieke pot
'Ik vond het een hele fysieke pot. We krijgen na rust eerst een pingel tegen en toen werd het ook nog 2-0. Vijf minuten voor tijd wisten wij nog te scoren, maar dat was eigenlijk al te laat. We hebben daarna geen kansen meer gehad op de gelijkmaker', vond trainer Jaco Verhoev. De ploeg was bezig met een uitstekende serie, samen met DVV'09. Beide ploegen stonden aan kop van de tweede periode, dat aan het einde recht geeft op nacompetitie voor promotie. 'Daarom waren we extra teleurgesteld. Het kwartje viel vandaag eens niet onze kant op', besloot Verhoev. 'Het was een hele slechte wedstrijd en ons veld was nou ook niet bepaald goed. De gelukkigste heeft vandaag gewonnen', was de visie van DVV-trainer John Kleijn. Voor Abbenbroek wacht zaterdag het duel met SNS.