GHVV'13 hervatte de competitie zaterdag uitstekend met een zege op Den Bommel, 2-1.
GHVV'13 hervatte de competitie zaterdag uitstekend met een zege op Den Bommel, 2-1. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 begint jaar met zege op Den Bommel

Sport 296 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 is 2019 uitstekend begonnen met een zege op Den Bommel, dat op de zesde plaats stond. De formatie van John Stougje, die ook volgend jaar nog actief is bij de fusieclub uit Heenvliet en Geervliet, won het duel met 3-2 (2-1).

Voor rust was het Brian van Dam die GHVV'13 op een voorsprong bracht. De ploeg van Henk Schouten liet het hier niet bij zitten en maakte nog voor de thee gelijk. De voorsprong kwam op het scorebord dankzij Jordy Breestraat. Na de thee wisten de gasten van Goeree Overflakkee opnieuw langszij te komen. De winnende treffer voor het team uit Nissewaard werd gescoord door Robin de Ridder.

Goede herstart
'Je moet toch altijd even afwachten hoe je uit de winterstop komt. Voor de winterstop sloten we het goed af en dat gevoel blijft dan hangen. We moeten zeker nog wat punten pakken, maar vorig jaar toen hadden we over het hele seizoen 29 punten en nu staan we op 21. Ik verwacht met de voorspellingen dat de komende week er niet gespeeld gaat worden, dus fijn dat dit blijft hangen. Ik ben een tevreden coach, na deze winst', aldus trainer Stougje. Voor komende zaterdag staat het duel met OVV uit Oostvoorne op het programma. Dan is Mark van der Meijden er niet bij, hij ontving zaterdag twee gele kaarten.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant