Valse start voor Spijkenisse in duel bij hekkensluiter

Sport 315 keer gelezen

Nootdorp – De hervatting van de competitie voor Spijkenisse heeft de ploeg van Peter Wubben, die vorige week zijn contract met de hoofdklasser verlengde met een jaar, een valse start opgeleverd. Spijkenisse verloor bij hekkensluiter Nootdorp met 1-0 (0-0).

Op sportpark 's-Gravenhout had Spijkenisse het lastig, maar kreeg het wel kansen om op voorsprong te komen. Het was de sluitpost van Nootdorp die eerst een inzet van Goncalves op aangeven van Kees Tol wist te redden. Spijkenisse kwam dan ook voor rust niet goed uit de verf, maar raakte ook niet in de problemen.

Felle herstart
Na rust begonnen de gastheren met kans, maar doelman Termijn stond zijn mannetje. Na een goed uur was het Ravenberg die voor de enige treffer van de middag zorgde. Niet veel later raakte Kees Tol de lat, schoot De Lange, die volgend jaar voor Barendrecht speelt, naast en was de nederlaag een feit. Door het verlies staat Spijkenisse in de hoofdklasse op de zevende plaats. Komende zaterdag wacht opnieuw een uitduel, dan tegen Rijnvogels.