Afbeelding
Foto: Mark Engelen

Speel jij mee in de nieuwe familievoorstelling van het Jeugdtheaterhuis?

Actueel 189 keer gelezen

In oktober 2018 is het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een zoektocht gestart naar talentvolle jongeren tussen de 13 en 20 jaar uit de provincie die mee willen spelen in de nieuwe muzikale familievoorstelling beer. Deze voorstelling, met o.a. Fabian Jansen, Hanna van Vliet en Oscar Aerts, gaat in november 2019 in première in de Goudse Schouwburg en speelt daarna nog meer dan dertig voorstellingen in de Nederlandse theaters.

Om mee te kunnen spelen moet er eerst worden geauditeerd. Deze audities vinden plaats in de voorjaarsvakantie (22 februari t/m 3 maart) en worden voorafgegaan aan een week vol workshops van succesvolle theatermakers.

Hoe dit hele traject eruit gaat zien wordt besproken tijdens de informatiebijeenkomsten die deze maand plaatsvinden in Zuid-Holland.

Informatiebijeenkomsten audities beer
Het doen van een auditie is altijd heel spannend. Zeker als je dit nog nooit gedaan hebt. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat het hele auditietraject inhoudt organiseert het Jeugdtheaterhuis speciale informatiebijeenkomsten voor de deelnemers en ouders/verzorgers. Op dinsdag 15 januari is er tussen 19.30 en 20.30 uur een bijeenkomst in Theater De Stoep

Aanmelden voor de audities en deze bijeenkomsten kan nog via Beerdemusical.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant