Afbeelding

Zuidland als enige ploeg door in beker

Sport 421 keer gelezen

Nissewaard – Van de drie nog over gebleven ploegen die in de tweede ronde van de knock-outfase van de districtsbeker nog streden, gaat alleen Zuidland in 2019 verder in het bekertoernooi. De ploeg van Peter de Haan won zaterdag op Groot Nibbeland van vierdeklasser SDV uit Rotterdam met 13-1 (4-0).

De treffers van Zuidland kwamen op naam van Robert Michilsen, Kai de Hoog, Niels Molendijk, Randy de Macker, Ayrton Verlaan (2x), Leon van der Steen (3x) en Neal van Buuren (4x). Bij een 9-0 voorsprong deed Jason Lopes iets terug namens SDV.

Makkelijke middag
'Het ging wel heel erg gemakkelijk. We waren begonnen met onze beste opstelling, omdat wij hard aan een overwinning toe waren. Ze hadden de opdracht gekregen om niet te gelijk gekke dingen te gaan doen. Dat is vaak gebruikelijk tegen een mindere tegenstander. Ze mochten dat pas na een aantal treffers doen. Ze bleven echter heel erg gedisciplineerd in het duel', gaf assistent trainer René Rapmund na de ruime zege aan. Hij verving trainer De Haan wegens vakantie.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant