Abbenbroek won de laatste wedstrijd die de ploeg in 2018 speelde met 2-0 van Stellendam. Fotografie: Peter de Jong
Abbenbroek won de laatste wedstrijd die de ploeg in 2018 speelde met 2-0 van Stellendam. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Abbenbroek pakt de punten in duel met Stellendam

Sport 483 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek heeft zaterdag de punten in eigen huis kunnen houden. Tegen Stellendam werd het op Abenello 2-0 (0-0). De laatste weken heeft Abbenbroek prima zaken gedaan en is men opgeklommen naar de vijfde plaats in de vierde klasse H, waar koploper Vlotbrug een gat heeft geslagen met de overige ploegen.

Zaterdag duurde het tot na de thee voor de ploeg van trainer Jaco Verhoev, voordat de score werd geopend voor Abbenbroek. De eerste treffer kwam van de voet van Casey van Os. Uiteindelijk werd de score verdubbeld via een treffer van Jordy de Looze.

Na afloop was assistent coach Marco van der Lely een tevreden man. 'We hebben weinig tot niets weggegeven. We deden het goed, maar na de 1-0 zijn we nog beter gaan spelen. Het was voetballend wellicht niet best, maar er was strijd en beleving en daar begint het toch mee', gaf de assistent coach aan. 'We kijken toch met gemengde gevoelens terug naar eerste helft van de competitie. Duels met Fios waar we voor stonden, maar ook tegen Zwartewaal en de koploper, FC Vlotbrug hadden niet zo moeten eindigen. Daar had veel meer in gezeten voor ons. Echter we winnen nu vier keer in de vierde periode en staan met DVV'09 aan het kop van de periode titel', besloot Van der Lely zijn commentaar.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant