Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Hulpboeren zorgboerderij doen goede zaken met zelfgemaakte kerstspullen

Actueel 368 keer gelezen

Spijkenisse – Vandaag stonden de hulpboeren van Zorgboerderij Moed en Vertrouwen op de weekmarkt om daar allerlei zelfgemaakte  kerstspullen te verkopen.

Enthousiast werd er de afgelopen weken heel wat afgeknutseld bij Moed en Vertrouwen. De hulpboeren en hun begeleiders maakten heel veel leuke kerstartikelen zoals rendieren, kerstmannen, vilten boomhangers, uilen en nog veel meer, van veelal natuurproducten die in de buurt van de zorgboerderij verzameld werden.

Al vroeg werd vanmorgen begonnen met het inrichtten van de kraam, om de enorme hoeveelheid koopwaar zo aantrekkelijk mogelijk uit te stallen. Over belangstelling en kopers hadden de hulpboeren niet te klagen. Heel wat marktbezoekers namen ook een kijkje bij de kraam van Moed en Vertrouwen of kwamen speciaal voor de leuke kerstspulletjes naar de Markt. Rond het middaguur waren al veel kerstartikelen verkocht en raakte de kraam leger en leger. De opbrengst van de verkoop zal dit keer worden besteed aan lekkere warme klushandschoenen voor de hulpboeren.

De hulpboeren van Zorgboerderij Moed en Vertrouwen bemannen in de zomer op de dinsdagmarkt in Spijkenisse wekelijks een kraam waarin zelf verbouwde en geoogste groenten en fruit worden verkocht. Meer informatie op www.moedenvertrouwen.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant