Hekelingen onderuit

Sport 413 keer gelezen

Rhoon – Hekelingen heeft zaterdag niet kunnen winnen in het duel bij WCR.

De ploeg van Guy Duijm ging met 2-0 onderuit op sportpark De Ommeloop. 'Het was een stugge tegenstander. Al na twee minuten stonden we met 1-0 achter. Dan staat het na elf minuten 2-0. Vervolgens kom je een minuut later tegen een ploeg te staan die met een man minder verder moest. Dan schept dat hoop voor ons. Het klopte na een slappe start van onze kant eigenlijk allemaal. Zij deden alles eraan om het spel maar stil te leggen. Het was ook erg lastig spelen op dat veld. Wij waren echter niet bij machte om de tegenstander pijn te doen', verklaarde Guy Duijm na de nederlaag.

Zaterdag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma, dan komt GOZ op bezoek op sportpark 't Spui. Die ploeg staat net boven Hekelingen op de ranglijst op de achtste plaats. Hekelingen behaalde tot op heden uit tien duels elf punten.