Zuidland kon zaterdag niet de winst pakken in het duel met Alexandria'66 en zakt de ploeg naar de laatste plaats.
Zuidland kon zaterdag niet de winst pakken in het duel met Alexandria'66 en zakt de ploeg naar de laatste plaats. Foto: Peter de Jong

Zuidland op laatste plaats na nieuwe nederlaag

Sport 374 keer gelezen

Zuidland – Het zit dit seizoen nog niet mee voor Zuidland in de tweede klasse D. De ploeg van Peter de Haan speelt bij vlagen goed, maar winnen is er niet altijd bij.

Zaterdag werd op sportpark Groot Nibbeland verloren van Alexandria '66. Hierdoor zakt de ploeg af naar de laatste plaats. Grote man was Neal van Buren voor de 'Slandenaren'. Hij nam alle treffers voor zijn rekening. Na een 0-1 kwam Zuidland op gelijke hoogte, maar de Rotterdammers wisten vervolgens twee keer te scoren. Na de 2-3 van Van Buren werd het alweer 2-4 en hierna 3-4. Tenslotte bepaalden de Rotterdammers de eindstand op 3-5.

Betere spel
'
Ik had niet het idee dat wij dit duel zouden moeten verliezen. We hebben echt een goede wedstrijd gespeeld. We komen echter ongelukkig op achterstand. Na de gelijkmaker komen ze heel snel weer op 1-2. Na rust was het betere spel gewoon van ons. Het enige negatieve wat ik kan vinden in het spel, zijn de verdedigende fouten die we maken. Door twee fouten gaat het ook direct mis. Dat is de laatste weken wel vaker. Je scoort vandaag drie treffers en normaal gesproken zou dat in een thuis duel genoeg moeten zijn voor de overwinning', verklaarde Peter de Haan. Zaterdag staat de ontmoeting met Vitesse Delft op het programma.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant