Spijkenisse geeft voorsprong en zege uit handen

Sport 272 keer gelezen

Gouda – Het leek zaterdag een mooie middag te worden voor VV Spijkenisse in het duel met De Jodan Boys, maar de formatie van Peter Wubben liet zich verrassen. Dat kostte Spijkenisse de voorsprong en zege, 3-2 (0-2).

Spijkenisse begon voortvarend aan het duel met de Gouwenaren; het was al na zeven minuten 0-1 dankzij een treffer van Adam el Fazazi. Binnen het half uur kwam Spijkenisse op 0-2. Na een vrije trap van El Fazazi was het een verdediger van Jodan Boys die voor 0-2 zorgde. Na rust was er een heel ander beeld en moest de gifbeker helemaal leeg. Dankzij treffers van Tuithof en Brank stond het gelijk en vijf minuten voor tijd trapte Jodan Boys alsnog de winnende 3-2 achter doelman Michael Termijn.

Stand
Spijkenisse maakte na een uitstekende start, waarin het richting de koppositie ging, de laatste weken een duikeling op de ranglijst. Door de nederlaag staat de ploeg van Wubben op de zevende plaats en is het verschil na veertien duels met koploper Volendam achttien punten. Zaterdag wacht voor Spijkenisse de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Capelle, dat veertiende staat.