Afbeelding
Foto: stock

Ook dit jaar weer kerstzaalvoetbaltoernooi

Actueel 481 keer gelezen

Van 28 december tot en met 4 januari wordt weer het kerstzaalvoetbaltoernooi in Nissewaard georganiseerd. Tijdens die week kunnen diverse leeftijdscategorieën van scholen en enthousiastelingen van bedrijven zich inschrijven voor het scholentoernooi (3 en 4 januari), het bedrijventoernooi (4 januari)of voor het wijkentoernooi (28 en 29 december). Inschrijven kan nog tot en met 12 december.

Sportiviteitprijs
Bij het scholentoernooi is er voor de deelnemende teams weer een sportiviteitprijs te winnen. Ook leerlingen die niet voetballen, maar wel enthousiast en origineel aanmoedigen, kunnen voor hun school punten verdienen. Het team dat de sportiviteitprijs in de wacht sleept, krijgt voor de hele school een clinic aangeboden.

Inschrijven en meer informatie
Inschrijving is mogelijk voor het wijkentoernooi (categorieën tot 9 jaar, tot 11, 13, 15 en tot 17 jaar) voor het scholentoernooi en/of het bedrijventoernooi en kan alleen via de website www.actiefinschool.nl. Vragen kunnen gesteld worden via combinatiefunctionaris@nissewaard.nl. Volg het toernooi ook op social media @ActiefinNissewaard. Let op: inschrijven kan nog tot en met 12 december.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant