Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Punt voor handballers

Sport 289 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HVOS hebben zondag een punt laten liggen in het duel met Kras Volendam. De ploeg van interim-coach Mark Elbers speelde met 31-31 (20-14) gelijk tegen de ploeg uit het palingdorp.

Het was extra zuur voor de Spijkenissers, omdat de laatste treffer van de gasten tien seconden voor het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter kwam, waardoor een ruime voorsprong die de ploeg eerder had, werd verspeeld.

Prima spel
'Vooraf teken je natuurlijk voor een mooie prestatie tegen Volendam. Dat is een hele sterke tegenstander. Voor rust ging het allemaal van een leien dakje en hadden wij grip op het spel van hen. We konden er ook lekker op los scoren. De tweede helft ging dat toch een stuk moeizamer. Zij speelden ook een andere spelwijze. Met nog vier minuten op de klok staan we nog vier punten voor. Dan moet je dat natuurlijk uitspelen. De paniek sloeg toe bij ons. Daardoor konden zij steeds dichterbij komen, dat is hartstikke zonde. Zeker als je nog tien seconden hebt en dan wordt er afgefloten voor een vrije bal voor ons. We zijn nu niet tevreden met dit punt, het voelt alsof we een punt hebben weggegeven in deze situatie', verklaarde Peter Gokke, die met acht treffers de topscoorder was.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant