Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Sint bezoekt senioren bij Wijkgroep Groenewoud

Actueel 398 keer gelezen

Spijkenisse – Zondag 2 december bezocht de Sint met zijn pieten de senioren bij Wijkgroep Groenewoud.

Voorheen werd het sinterklaasfeest gevierd voor kinderen. Dit jaar wilde voorzitster en penningmeester Thea Moonen het anders doen. Ze organiseerde een sinterklaasfeest voor senioren.

80 senioren zongen mee met de Oudhollandse nummers die de dj draaide. Ook kwam Sint natuurlijk langs met zijn pieten. De pieten deelden chocoladeletters uit aan de senioren. Er werd veel geklets, maar ook gedanst. 'Het is waanzinnig. Eigenlijk was 50 personen de max, maar ik kan gewoon geen nee zeggen,' verwoordt Thea. Voor haar is dit voor herhaling vatbaar. Wijkgroep Groenewoud is ook het Deltaport Donatiefonds dankbaar voor de bijdrage aan het feest. De senioren kregen overdag een lekkere bak koffie met een appelpunt. Ook konden ze mee eten met de Chinese maaltijd. Later op de avond was er nog een rondje kaas. 'Het is erg dankbaar werk,' aldus Thea.

Eens per maand op zondag wordt er een seniorendag georganiseerd. De senioren betalen dan € 2,50 euro en krijgen er een leuke dag voor terug. Denk aan verschillende spellen, zoals sjoelen, kaarten en biljarten. Ook krijgen de 50-plussers een lunch tussendoor. De volgende seniorendag vindt plaats op zondag 9 december.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant