Zuidland kon zaterdag bij Hellevoetsluis niet imponeren en verloor met 5-2.
Zuidland kon zaterdag bij Hellevoetsluis niet imponeren en verloor met 5-2. Foto: Theo van Kralingen

Zuidland niet opgewassen tegen Hellevoetsluis

Sport 373 keer gelezen

Hellevoetsluis – Zuidland is zaterdag verder in de problemen gedrukt door regiogenoot Hellevoetsluis. Op het ING Sportpark in Hellevoetsluis verloor de ploeg van Peter de Haan met 5-2 (2-1).

Voor de Hellevoeters was er direct een voorsprong in het duel. Echter na een goed half uur was het Randy de Macker met de gelijkmaker. Niet veel later was het Jeffrey de Koning met de 2-1. Kort erna kreeg Tim de Veth een rode kaart na een sliding. Toch wist De Macker na een kwartier de tweede treffer voor Zuidland binnen te schieten. Lang duurde het niet voordat Victor Hartog de 3-2 aantekende, Dave Mierop scoorde de laatste twee treffers voor de formatie van Edwin de Koning uit Hellevoetsluis.

Niet volgens wedstrijdbeeld
'Het is 5-2 geworden, maar dat geeft een vertekend beeld. Het betere spel was voor Zuidland. De rode kaart was echt belachelijk. Tim de Veth ging voor de bal en er schreeuwt iemand bij hen en hij krijgt rood. Na rust zetten we hen onder druk. We moeten ook de hand in eigen boezem steken, bij vier van de vijf treffers stond het verdedigend niet goed', gaf coach Peter de Haan na afloop aan. Zuidland staat nu na tien duels op de laatste plaats in de tweede klasse D. Komende zaterdag wacht Zuidland het duel met Alexandria '66 dat achtste staat.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant