Patrick van Dorp had met twee treffers een groot aandeel in de zege van SCO'63 op GOZ. Archieffoto: Peter de Jong

SCO'63 na rust langs GOZ en stijgt naar vijfde plaats

Sport 359 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 is er zaterdag in geslaagd om na een achterstand de rug te rechtten en met de winst van het veld te stappen. Op sportpark Oostbroek werd GOZ uit Mijnsheerenland met 4-3 (0-2) verslagen.

Voor rust was SCO'63 geen schimp van de ploeg die na rust op het veld stond. De beste en meeste kansen waren in het eerste bedrijf van het duel voor de gasten uit de Hoeksche Waard. Na rust was het Raymond Berkman met de aansluitingstreffer. Daarna was het verdediger Patrick van Dorp die de gelijkmaker scoorde en niet veel later vanaf de penaltystip de 3-2 scoorde. Toch kwam GOZ weer gelijk, maar in de laatste minuut werd het toch nog 4-3 door een treffer van Arin Rahil.

Oog van de naald
'Voor rust was GOZ veel feller en werden we op alle fronten dus verslagen. Daar heb ik in de rust wel even over gesproken met de jongens. Ik heb toen Charlo Hassell ingebracht, die in de nacht ervoor vader van een zoon was geworden. Dat leverde meer gevaar op. Hij was bij veel goals betrokken. Uiteindelijk slepen we de winst er nog in de laatste minuut uit. Daarnaast heeft doelman Rick Groenendijk ook zijn mannetje gestaan', zei een tevreden coach Peter Hoek. Zaterdag wacht het treffen met Zinkwegse Boys dat tweede staat.