Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Toch pakjes voor kinderen in Waterland

Actueel 900 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag arriveerden de Sint en zijn Pieten in winkelcentrum Waterland. De Goedheiligman was al enkele weken geleden door Stichting Waterland Spijkenisse uitgenodigd om net als vorige jaar opnieuw bij de kinderen uit Waterland op bezoek te komen.

In zes afleveringen van het Waterland Sinterklaas Journaal op YouTube, waren al vanaf 14 november de ontwikkelingen te volgen over wanneer en waar het Sinterklaasfeest gehouden zou worden. Sinterklaas Journaal presentator Jantje Blok hield alle kinderen goed op de hoogte over het Sinterklaasfeest dat deze keer in het snookercentrum gehouden zou worden. Al gauw was in het Journaal te zien dat een Boef de pakjes uit de kluis aldaar wilde gaan stelen. Hij plaatste afluistermicrofoons en hackte Sint's site, zodat hij een plattegrond van de feestzaal kon bemachtigen. Ook maakte hij de sleutels van de kluis zoek, zodat niemand bij de pakjes kon. Gelukkig wist de Hoofdpiet met zijn telefoon de sleutels te traceren en kwam uiteindelijk vanmiddag tijdens het Sinterklaasfeest, waarbij heel veel kleine 'Waterlandertjes' aanwezig waren, alles weer goed.

Stichting Waterland Spijkenisse en het Sinterklaasteam Waterland bedankt alle vrijwilligers, de gemeente Nissewaard en de sponsors die het kinderfeest mogelijk maakten. Sint heeft beloofd ook volgend jaar weer langs te komen in Waterland.      

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant