Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Derde editie Stagenetwerkdag

Actueel 518 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag opende wethouder Wouter Struijk in het stadhuis de derde editie van de Stagenetwerkdag voor de studenten van de opleiding directiesecretaresse van het Zadkine.

Ieder jaar organiseren derdejaarsstudenten deze Stagenetwerkdag voor de eerstejaarsstudenten van de opleiding, om hen te helpen bij het zoeken naar een stageplek.

Introductie
Brigitte Grootveld verzorgde de aftrap. Zij vertelde iets over de stagenetwerkdag en introduceerde de aanwezige bedrijven. Hierna kreeg wethouder Struijk het woord. Hij vertelde iets over zijn ervaring toen hij net als wethouder begon en te maken kreeg met een secretaresse. 'Nee, dat doe ik wel zelf,' zei hij in het begin tegen zijn secretaresse. Inmiddels vindt hij het toch fijn om met iemand te werken die eerlijk, streng, maar ook duidelijk is tegen hem.

Programma
Verdeeld over de dag werden er verschillende workshops gehouden. Ook woonden de studenten een presentatie bij van Rico van Enjoy Hotels, over het stagelopen in het buitenland. De dag werd besloten met een speeddate en een borrel en tijdens beide momenten kregen studenten en bedrijven volop de kans om elkaar te leren kennen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant