Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Winnaars Peternotentoernooi genieten in Limo

Actueel 330 keer gelezen

Spijkenisse - De campagne Bob in de sportkantine is in januari van dit jaar gestart en loopt tot en met december in diverse regio's, waaronder ook Voorne-Putten.

De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt en een punt van nul verkeersslachtoffers maakt. Het aantal verkeersslachtoffers door alcohol daalt wel, maar het komt nog te vaak voor dat iemand na een bezoek aan een sportvereniging met alcohol op achter het stuur kruipt.

Sportverenigingen konden aan het begin van de campagneperiode een gratis pakket met promotiemateriaal opvragen. Ook was het mogelijk om een afspraak te maken met het campagneteam om langs te komen.

Tijdens de campagne kon er daarnaast 8 x een limo voor de Bob gewonnen worden. Sportstichting Chitari heeft één van die limo's gewonnen en de cheque werd vanmorgen overhandigd door wethouder Hamerslag. Richard de Bijl liet weten dat de ouderen de jonkies het voorbeeld zullen geven en de limo ter beschikking stellen aan de winnaars van het pepernotentoernooi, dat komend weekend bij de sportstichting plaatsvindt. De zes winnaars krijgen een rit door Spijkenisse en worden daarna thuisgebracht.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant