GHVV'13 wist zaterdag op eigen terrein te winnen van De Jonge Spartaan.
GHVV'13 wist zaterdag op eigen terrein te winnen van De Jonge Spartaan. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 pakt de winst in de ontmoeting met DJS

Sport 317 keer gelezen

Heenvliet – GHVV'13 heeft zaterdag belangrijke punten gepakt in het duel met De Jonge Spartaan. De ploeg van John Stougje won het duel van de ploeg van Goeree Overflakkee met 2-0 (1-0).

Het was Robin de Ridder die voor de fusieclub uit Geervliet en Heenvliet de score wist te openen. Het was een duel met weinig kansen, maar GHVV'13 bleek toch effectief. Het was Brian van Dam die de winnende treffer op zijn schoen had. In het laatste deel van de wedstrijd moest doelman Erwin van Trigt met een rode kaart inrukken. Hij had een doorgebroken speler onderuitgehaald.

Effectief
'We kregen in het duel niet heel erg veel kansen. We waren dus heel erg effectief. We hebben heel erg veel strijd geleverd en dat had ik ook van de jongens geëist. Dat hebben ze als team heel erg goed opgepakt. De kansen die we vandaag kregen gingen erin. Dat is voor ons een mooie opsteker en geeft ons ook weer wat meer lucht. We hebben een goede stap gezet', verklaarde trainer John Stougje na afloop. GHVV'13 staat na de zege op de negende plaats in de derde klasse. Komende zaterdag staat het treffen met Binnenmaas op het programma. Die ploeg is de koploper van de competitie, dus wacht men opnieuw een moeilijke wedstrijd.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant