Spijkenisse heeft zaterdag een fraaie 4-1 zege behaald in het duel met XerxesDZB.
Spijkenisse heeft zaterdag een fraaie 4-1 zege behaald in het duel met XerxesDZB. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse pakt uit met ruime zege op XerxesDZB

Sport 310 keer gelezen

Spijkenisse – Na vier mindere resultaten moest Spijkenisse zaterdag de draad weer oppakken. Dat lukte de ploeg van Peter Wubben aardig in de ontmoeting met het Rotterdamse XerxesDZB. Het werd op sportpark Jaap Riedijk 4-1 (2-0).

Al na vijf minuten was het raak. Spijkenisse kreeg een strafschop en Yassire Hamdani nam na het missen van Kees Tol vorige week, de strafschop uitstekend. Na een half uur mocht Hamdani opnieuw richting de strafschopstip. Ook nu faalde hij niet. Na de thee was het eerst Sander Barragan die de derde treffer van de middag op zijn schoen had. Niet veel later was het invaller Peter de Lange die voor 4-0 zorgde. Kort voor tijd deden de Rotterdammers iets terug.

Stand
Het was voor Spijkenisse de eerste zege sinds 6 oktober. In die periode daalde de ploeg van de eerste naar de vijfde plek. Door de zege van afgelopen zaterdag staat het team op de derde plaats, samen met Ter Leede. De formatie van Peter Wubben heeft inmiddels tien punten achterstand op koploper Volendam. Het verschil met de nummer twee FC 's-Gravenzande is vier punten. Komende zaterdag moet Spijkenisse proberen Volendam te verslaan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant