De dames van Bernisse wonnen zaterdagavond met 3-1 van Intermezzo. Fotografie: PR
De dames van Bernisse wonnen zaterdagavond met 3-1 van Intermezzo. Fotografie: PR Foto: PR

Volleybalsters Bernisse verstevigen tweede plaats

Sport 323 keer gelezen

Zuidland – De dames van Bernisse hebben zaterdag hun duel met Intermezzo gewonnen met 3-1. Door de zege wist de ploeg van coach Edwin Ooms de tweede plaats stevig in handen te houden.

De start van de wedstrijd was echter iets minder. Nadat men in de eerste set een ruime voorsprong had genomen, kwam Intermezzo terug in het duel en wisten de gasten de set naar zich toe te schrijven met 23-25.

Beter spel
Het spel van Bernisse werd daarna beter. De ploeg liet het er niet bij zitten in sporthal Drenkwaard. De tweede set werd dan ook gewonnen met 25-14. Daarna was het verzet van de tegenstander wel gebroken en ging de derde set met 25-16 naar Bernisse. Ook de laatste set werd gewonnen door de ploeg uit Heenvliet, het werd toen 25-18.

Knap hersteld
'We begonnen in de eerste set heel goed en kwamen met 9-3 voor. Dat hielden we tot punt 22 vol en toen gingen ze er toch nog overheen. Er waren teveel pushfouten. De tweede set zat vol overtuiging en daarna bleef het goed gaan. We hebben goed gespeeld, waren uitstekend met serveren en ik vind dat we ons na de eerste set knap hebben hersteld', was de visie van coach Edwin Ooms.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant