Zuidland met man minder in slotfase onderuit tegen CWO

Sport 229 keer gelezen

Zuidland – Zuidland is er zaterdag niet in geslaagd om de winst te pakken tegen CWO. De ploeg van Peter de Haan ging op Groot Nibbeland met 1-2 (1-0) onderuit tegen de formatie uit Vlaardingen.

Zuidland begon prima aan de wedstrijd. Het was na twintig minuten Randy de Macker die voor de voorsprong zorgde van de 'Slandenaren'. Op dat moment speelde Zuidland al met een man minder, nadat Ricardo Rapmund al na negen minuten een rode kaart kreeg, na het neerhalen van een tegenstander. Kort na rust werd voor de ploeg van Rafael Andrade, die vorig seizoen OHVV uit Oudenhoorn onder zijn hoede had, de gelijkmaker aangetekend. Kort voor tijd werd het 1-2.

Zuur
'Het werd een hele teleurstellende middag voor ons. We komen al heel snel met een man minder te staan. We waren voor rust de betere ploeg en na rust startten zij heel erg goed. Ze komen gelijk en het laatste deel nemen wij het over en scoren we alleen niet. Dan valt de treffer alsnog aan de andere kant kort voor tijd en dat vinden we heel erg zuur', gaf trainer Peter de Haan aan.