Afbeelding
Foto: PR

Olympia gooit roet in het eten bij Nikantes

Sport 662 keer gelezen

Hoogvliet - Na een wisselvallige voorbereiding voor dit nieuwe zaalseizoen, stond gisteren de eerste competitiewedstrijd van het eerste team van korfbalvereninging Olympia op het programma. Hiervoor moest Olympia direct aantreden tegen het altijd fysieke Nikantes uit Hoogvliet. Nikantes heeft uitgesproken vol voor promotie te gaan dit zaalseizoen, maar uiteraard wil Olympia heel graag roet in het eten gooien van de Hoogvlieters.

De wedstrijd begon in het voordeel van Nikantes, dat al snel een 4-1 voorsprong nam. Na deze stand kantelde de wedstrijd echter en kwam Olympia beter in het spel. Dit resulteerde in een ruststand van 7-9 in het voordeel van Olympia 1. Nikantes kwam na rust goed uit de startblokken en maakte direct de aansluitingstreffer 8-9 en het team uit Spijkenisse leek even de goede flow kwijt te zijn. Echter door een foutenfestijn aan de kant van Nikantes, waardoor Olympia een riante voorsprong pakte van 11-14, konden de Spijkenissers weer in de wedstrijd komen . Uiteindelijk werd de eindstand 12-15 en werden de eerste twee punten van het seizoen mee naar Spijkenisse genomen.

Andre v.d. Wacht (4 goals), Glenn Everwijn (2), Nadine v.d. Steen (3), Tanya van Buuren, Shane van Bree (4 / '45 Martijn v.d. Breevaart), Lennart Orgers (2), Karin de Zeeuw, Eline v.d. Wacht.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant