Max zoekt geen huis; hij neemt genoegen met een schuur.
Max zoekt geen huis; hij neemt genoegen met een schuur. Foto: Dierenbescherming

Max wil graag jouw huis bewaken

Actueel 1.373 keer gelezen

Spijkenisse - Max is een stevige jongen van één jaar en acht maanden.

Voor deze grote jongen zoeken de medewerkers van het dierenopvangcentrum een grote woonboerderij of iets dergelijks waar hij de boel mag bewaken, hij is niet gewend om in een huis te wonen.

Verzameldrift
Max heeft in een schuur inclusief tuin gewoond en raakt nogal snel overprikkeld van alles wat er buiten gebeurt. Ook heeft hij de fijne gewoonte om spullen te verzamelen, die kun je de ene keer makkelijker omruilen voor een koekje of een speeltje die hij wel mag dan de andere keer.

Speld in een hooiberg
Voor hem wordt het dus een speld in de hooiberg verhaal, een groot stuk terrein en iemand met verstand van bezitsagressie. Hij is wel een hele blije jongen ondanks al zijn 'eisen' en is hij dus ook echt een topper voor iemand die hem kan bieden wat hij nodig heeft.

Kom kennis maken
Denk jij dat jij Max dat kan bieden wat hij zoekt? Neem dan contact op met het dierenopvangcentrum in Spijkenisse en maak een kennismakingsafspraak. Je kunt ook in het weekend langs komen. Het opvangcentrum zit op de Markenburgweg 1 en is bereikbaar via 088-3437137.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant