Afbeelding
Foto: PR

Intratuin Rhoon geeft een kijkje in de kerstkeuken!

Actueel 485 keer gelezen

Rhoon - Kerst staat vooral voor lekker eten, gezellige familiediners en natuurlijk de mooiste kerstversiering, zowel binnen als buiten. En vooral dat laatste, is waar Intratuin Rhoon je uiteraard graag bij helpt dankzij de prachtige kerstshow met kleurrijke kersttrends en leuke bezienswaardigheden voor jong en oud dit jaar!

Als je de kerstshow nadert val je met je neus in de boter, namelijk in het eerste thema 'Coming Home'. Dit thema staat voor Kerst zoals we deze allemaal kennen; traditioneel, veel rode, witte en zilveren accessoires, notenkrakers en de welbekende kerstkousen aan de schoorsteen. Je wordt ontvangen door een gigantische kerstknuffelbeer en je kunt een leuke foto maken in het kerstchalet. Iets verderop hebben ze een ruim opgezette doe-het-zelf-afdeling, mét praktische voorbeelden. Een ware walhalla voor echte creatievelingen! Vervolgens kom je in een sprookjesachtig thema terecht: 'Frost Delight', welke zich kenmerkt zich door de witte en grijsgroene poederkleuren, besneeuwde accessoires en de rustieke en serene uitstraling. Hét thema voor diegene met een voorliefde voor de Scandinavische stijl!

Ga je toch liever voor iets stoerders? Dan is het thema 'Denim Blues' helemaal iets voor jou! Dit thema bevat veel leren en houten accessoires, roestkleur, donkerblauw en veel denim. En tot slot vervallen we van stoer in vrouwelijk: 'Floral Deluxe'. Dit thema staat voor overdadige luxe met veel bloemen, goudtinten en de kleuren bordeaux rood, roze en donkerpaars.

Naast de prachtige kerstdecoratie heeft Intratuin Rhoon natuurlijk ook één van de grootste presentaties miniatuurdorpen van Nederland met dit jaar een geheel nieuwe en eigen collectie: een Oudhollands kerstdorp met o.a. een oude bekende, namelijk het oude raadhuis van Poortugaal! Tot slot kunnen de kleintjes zich uitstekend vermaken in de draaimolen in de winkel!

Kerst Inspiratieavond – 22 november
Op 22 november van 18.00 tot 21.00 uur organiseert Intratuin Rhoon een Kerst Inspiratieavond met leuke workshops, demonstraties, hapjes en drankjes en natuurlijk heel veel kerstinspiratie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant