De mannen van HVOS gingen zondag in sporthal Olympia net niet onderuit tegen SOS kwieksport.
De mannen van HVOS gingen zondag in sporthal Olympia net niet onderuit tegen SOS kwieksport. Foto: Peter de Jong

Handballers pakken SOS Kwieksport, coach stapt op

Sport 611 keer gelezen

Spijkenisse – De handballers van HVOS hebben zondag de ontmoeting tegen SOS Kwieksport gewonnen. De Spijkenissers kwamen in sporthal Olympia tot een 26-22 (17-10) zege.

Deze week stapte wel de coach van de Spijkenissers op. Hij deed dat volgens eigen zeggen om persoonlijke reden waarover hij niet verder wilde uitweiden.

Vreemd
Die reden lag wat vreemd bij de spelersgroep. 'Een deel van de groep wilde met Misu spreken over vertrouwen. Dat is niet heel goed gevallen. We hebben wel een gesprek gehad met hem. Daarna gaf hij eigenlijk direct aan dat hij de handdoek in de ring wilde gooien. Hij stond niet echt open voor een gesprek', zegt speler Roy van Wijngaarden namens de spelers. 'In het duel ging het vandaag overigens uitstekend. We hebben de winst bij ons kunnen houden en dat is lekker voor het gevoel in de groep. Wij wilden namelijk de sfeer wat verhogen in de groep, niet dat die overigens slecht is', meende Van Wijngaarden. Zondag zat Sonja Weggen, de moeder van speler Jeroen Weggen op de bank. De assistent van Curescu, Marc Elbers, zal tot dat er een opvolger is gevonden de honneurs waarnemen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant