Simonshaven nam zaterdag de voorsprong, maar verloor van ZBVH. De scheidsrechter gaf Simonshaven veel kaarten.
Simonshaven nam zaterdag de voorsprong, maar verloor van ZBVH. De scheidsrechter gaf Simonshaven veel kaarten. Foto: Peter de Jong

Scheidsrechter de gebeten hond bij Simonshaven

Sport 583 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven wacht nog altijd op de eerste zege van de competitie. Zaterdag ging het lange tijd goed voor de ploeg van Richard van der Werff, maar uiteindelijk ging de ploeg tegen ZBVH onderuit met 1-6 (0-1).

De ploeg kwam na een achterstand weer langs ZBVH, dankzij een treffer van Suwendley Eugenia. Echter daarna waren er allerlei beslissingen door de leidsman die ervoor zorgden dat niet iedereen op het veld bleef staan en de ploeg uit Zuid Beijerland kon uitlopen naar 1-6.

Inconsequent
'We speelden best aardig en direct na rust wisten wij de gelijkmaker aan te tekenen. Het was soms best lastig, maar toen floot de scheidsrechter echt inconsequent. Dat zeg ik niet heel snel. Wij kregen negen gele en twee rode kaarten. Dat is ook de reden dat het 1-6 wordt. Als je met elf man blijft staan hadden we niet gewonnen, maar een punt was mogelijk geweest. Op deze manier wordt het voetbal verziekt, die man bakte er geen pepernoot van', laat Richard van de Werff weten. Voor Simonshaven was er na een eerdere gele kaart een tweede voor Joao Bendito en Suwendley Eugenia. Na afloop werd er om uitleg gevraagd en toonde hij weer rood. NBSVV is zaterdag de tegenstander voor Simonshaven.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant