Spijkenisse moet de punten delen bij Smitshoek

Sport 252 keer gelezen

Smitshoek – Spijkenisse heeft zaterdag niet de drie punten kunnen meenemen in het duel met Smitshoek. De formatie van Peter Wubben bleef in Barendrecht steken op 1-1 (1-0).

Voor de thee kwam na ongeveer een kwart duel de thuisploeg op voorsprong dankzij een treffer van Luc Delmee. Het duurde tot halverwege de tweede helft voordat Spijkenisse de gelijkmaker wist aan te tekenen via Yassire Hamdani.

In het duel moest na rust doelman Mustafa Amezine in de kleedkamer achterblijven met een blessure. Hij werd vervangen door Michael Termijn.

Spijkenisse zag voor de tweede keer dit seizoen bij een stand van 0-0, Kees Tol een strafschop missen. 'We hadden te maken met een inzakkend Smitshoek. Dat werd nog erger toen zij op voorsprong kwamen. Bij hun eerste kans was het direct raak voor hen. Wij speelden erg aanvallend. Uit een corner weten we de gelijkmaker binnen te schieten. Wat je ook na rust heel erg merkte is dat Smitshoek heel erg veel het tempo uit het duel haalde. Ook na de gelijkmaker gebeurde dat en konden wij geen vuist meer maken'.