Afbeelding
Foto: PR

NVVE spreekuur Wilsverklaringen Spijkenisse van start

Actueel 465 keer gelezen

Spijkenisse - De NVVE (Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde) start op vrijdag 23 november in Spijkenisse in de bibliotheek De Boekenberg een 'spreekuur wilsverklaringen' voor leden van de NVVE.

Om 12.00 uur gaat het feestelijke programma met een presentatie van start in aanwezigheid van wethouder Leon Soeterboek en Agnes Wolbert, directeur van de NVVE. Bewoners van de gemeente Nissewaard en omstreken kunnen kennismaken met de NVVE door een presentatie of het éénmalige inloopspreekuur voor niet-leden bij te wonen.

Om alle inwoners van de regio rondom Nissewaard kennis te laten maken met de diensten van de NVVE is er gekozen om het spreekuur te openen met een feestelijk programma. Om 12.00 uur en 13.00 uur kunnen belangstellenden de presentatie 'Het belang van de wilsverklaring' bezoeken. Met vragen kunnen bezoekers terecht op het inloopspreekuur dat vrijdag speciaal bedoeld is voor niet-leden.

Speciale kennismakingsactie
De eerste vijf bezoekers van de presentatie om 12.00 uur krijgen een gratis lidmaatschap van de NVVE. Bovendien krijgen ze een goodiebag met daarin het boek 'Mag ik gaan', van Constance de Vries én het NVVE speldje als welkomstgeschenk. Alle andere bezoekers die ter plaatse lid worden krijgen het lidmaatschap tegen de gereduceerde prijs van €10,- aangeboden én ontvangen ook direct het NVVE welkomstgeschenk.

Initiatiefnemer en consulent bij de NVVE, Daan Dankaart: 'Met het 'spreekuur Wilsverklaringen' voor leden van de NVVE voorzien we in onze gemeente in een informatiebehoefte. Er zijn veel vragen over de wilsverklaring. Tijdens het spreekuur beantwoord ik vragen en help ik mensen op weg met het opstellen van de wilsverklaring. Samen zorgen we ervoor dat een 'kraakheldere' wilsverklaring het resultaat is.'

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u meer informatie? Ga dan naar www.nvve.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant