Afbeelding
Foto: Rene Bakker

Spijkenisser de dupe van aanrijding in Middelburg

Politie 494 keer gelezen

Middelburg - Maandagavond ontstond bij de verkeerslichten op de Schroeweg bij de Torenweg in Middelburg een aanrijding. De veroorzaker reed daarna door zonder zijn gegevens achter te laten.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur. Een bestuurder (21) uit Spijkenisse stond stil bij de verkeerslichten en wilde linksaf richting Oost-Souburg rijden. Plotseling botste er een auto tegen de achterzijde van de auto van de benadeelde. Beide auto's raakten beschadigd. Beide bestuurders stapten uit en spraken af om op de parkeerplaats van McDonald's de gegevens uit te wisselen.

De veroorzaker reed in een Mitsubishi en leek in eerste instantie de automobilist uit Spijkenisse te volgen, maar op de Torenweg verdween hij plotseling richting Oost-Souburg. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder welke na de aanrijding doorreed. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. Vermeld bij uw melding altijd zaaknummer 2018267286.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant