De mannen van HVOS verloren zondag op het nippertje bij Saturnus'72 in Ridderkerk. Het werd 26-25. Archieffoto: Peter de Jong

Handballers HVOS ziek van nederlaag in slotminuut

Sport 224 keer gelezen

Ridderkerk – De mannen van HVOS zijn ziek van de nipte nederlaag die de ploeg zondag in de hoofdklasse heeft geleden. De mannen van Misu Curescu verloren in de allerlaatste minuut van Saturnus'72, 26-25 (13-13).

'We zijn er echt helemaal ziek van. Alles werd er aan gedaan om ons maar niet te laten winnen. Tot een tien minuten voor tijd stonden we nog met drie punten voor, maar ik heb geen goed woord over voor de beslissingen van de scheidsrechter, die van alles deed bij 25-25', verklaarde Curescu.

De oefenmeester was vooral verbolgen over de vele tijdstraffen die zijn ploeg kreeg. 'Wij hebben zeven keer twee minuten gehad en zij maar één keer. Ik moet zeggen dat mijn jongens zich keurig hebben gedragen Ze hebben geen onvertogen woord geroepen. Toch krijgen ze straffen. Zo kun je natuurlijk nooit een duel winnen. In de laatste minuut krijgt Roy van Wijngaarden een rode kaart en dat was ook het moment waarop zij de winnende treffer konden scoren. Het ging gelijk op in dit duel. Na rust pakten we de voorsprong, maar op het einde werd ik echt doodziek'. Lesley Stigter was met negen treffers de topscoorder voor HVOS.