Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Zuidland ronde verder na winst in beker op DSVP

Sport 488 keer gelezen

Zuidland – Zuidland overwintert in het toernooi om de districtsbeker. De ploeg van Peter de Haan won zaterdag op Groot Nibbeland van derdeklasser DSVP uit Pijnacker. Het werd 4-0 (2-0) voor de 'Slandenaren'.

Voor de thee was het Leon van der Steen die het doel van de tegenstander twee keer wist te vinden. Vervolgens was het Randy de Macker die na rust de derde treffer op zijn schoen had. De pas 17-jarige Frank de Regt bracht de eindstand van 4-0 op het scorebord.

Geen moeite
Zuidland had duidelijk geen moeite met de Pijnackerse ploeg. 'We hebben het niet heel moeilijk gehad. In tegenstelling tot wat veel ploegen doen hebben wij met een redelijk volwaardig eerste elftal gespeeld. We waren eigenlijk in het hele duel wel de betere ploeg', meent coach Peter de Haan.

Kansen gemist
Ondanks de ruime 4-0 had de uitslag nog hoger kunnen uitvallen voor Zuidland. 'We hadden de score beter kunnen opvoeren. We hebben in dit duel ook nog heel erg veel kansen gemist. Belangrijkste is dat we hebben gewonnen. Hierdoor spelen we straks toch weer een extra potje in de volgende ronde', zegt De Haan tot besluit. Zaterdag wacht voor de competitie Strijen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant