Volleybalsters Spivo onherkenbaar

Sport 245 keer gelezen

Den Dungen – Op de één of andere manier lukt het de dames van Spivo niet om tot hun eigen spel te komen in de duels met HLB Van Daal.

Net als vorig seizoen verloor de ploeg van Lennart Mijnans in een duel waarin het niet de dag werd van de Spijkenisser volleybalsters. Het werd in de eerste sets, mede door de vele foute services, 25-16. De tweede set ging met iets betere cijfers verloren, 25-19. In de derde set leek het wat beter te gaan met de ploeg uit Nissewaard, maar bij een achterstand van 24-23 was men niet bij de les en verloor men de set, 25-23. De laatste set ging verloren met 25-20. 'Een Den Dungen-syndroom? Vorig seizoen haalde Spivo in de competitie meer punten dan HLB, als je de onderlinge ontmoetingen niet meerekent. En ook nu stond Spivo bij aanvang hoger op de ranglijst. Maar op één of andere manier komt het er niet uit in de onderlinge wedstrijd. Een volledig terechte nederlaag, waar we de goede fases en veel wijze lessen uit meenemen. We krijgen een paar lastige potjes in november, namelijk de nummer 1 en 2 van de ranglijst', aldus coach Mijnans. Zaterdag wacht Wik Groot Ammers als tegenstander, die ploeg is koploper.