Zuidland kwam zaterdag op Groot Nibbeland niet tot een zege tegen DCV. Archieffoto: Peter de Jong
Zuidland kwam zaterdag op Groot Nibbeland niet tot een zege tegen DCV. Archieffoto: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Zuidland onderuit tegen veel hoger staand DCV

Sport 223 keer gelezen

Zuidland – Zuidland heeft zaterdag geen goede zaken gedaan om de weg naar boven in te slaan in de tweede klasse. Op sportpark Groot Nibbeland kwam DCV uit Krimpen aan de IJssel op bezoek. Zij wonnen het duel met 0-2 (0-0).

Ondanks het feit dat de ploeg van Peter de Haan de ontmoeting verloor, was de oefenmeester niet ontevreden over wat hij had gezien. Echter er werd nog niet het optimale uitgehaald voor Zuidland.

Gelijk op
'De wedstrijd ging eigenlijk volledig gelijk op. Het is zo dat we twee fouten maken en dat wordt afgestraft, dat waren direct twee treffers voor DCV. Aan beide kanten werd eigenlijk heel erg weinig gecreëerd. Ik vond dat er vandaag twee hardwerkende ploegen tegenover elkaar stonden. Aan instelling ontbreekt het overigens nooit bij ons. De afwerking bij DCV was gewoon beter. Ik ben dus eigenlijk ondanks de nederlaag heel erg tevreden over hoe het gaat met de inzet, alleen ontbreekt het ons aan wat creativiteit', gaf Peter de Haan na afloop aan.

Stand
Door de nederlaag vinden we Zuidland in de tweede klasse aan op de tiende plaats van de ranglijst. Komende zaterdag ligt de competitie stil, dan wacht voor de ploeg uit Nissewaard een bekerduel. DSVP uit Pijnacker is dan de tegenstander van Zuidland.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant