De dames van HV Spijkenisse kwamen zondag tot een gelijkspel (1-1) tegen koploper Dopie.
De dames van HV Spijkenisse kwamen zondag tot een gelijkspel (1-1) tegen koploper Dopie. Foto: Peter de Jong

Hockeysters pakken punt tegen koploper Dopie

Sport 335 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag een uitstekende prestatie neergezet door een punt te pakken in het duel tegen koploper Dopie. Het werd 1-1 (1-0).

Op sportpark Groenewoud werd de enige treffer voor de ploeg uit Nissewaard gescoord via een strafcorner van Jamie Zeegers.

Onder druk
Spijkenisse had het overigens wel erg lastig tegen Dopie vond coach Harry van den Brink. 'Vooraf teken je natuurlijk voor een punt, maar achteraf had er meer in gezeten. De eerste 25 minuten stonden we wel onder druk en toen we daaronder vandaan kwamen scoorden wij. Na rust was het even andersom. Daarna nemen we het over. Dan scoor je steeds bijna, op de paal of mis je een strafcorner. We vergeten onszelf dan eigenlijk te belonen en dat vind ik zonde. Je kunt merken dat het echt de goede kant nu op gaat. We moeten punten pakken de komende weken', verklaarde de coach.

Beker
Vrijdagavond werd ook de tweede ronde van het bekertoernooi bereikt voor de Spijkenisser hockeysters. Op het eigen terrein werd HDS met 3-2 naar huis gestuurd. Op 22 november volgt de volgende ronde, tegenstander was bij het drukken van de krant nog niet bekend.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant