SCO'63 stuntte zaterdag door op het eigen complex koploper ZBC'97 met 1-0 naar huis te sturen.
SCO'63 stuntte zaterdag door op het eigen complex koploper ZBC'97 met 1-0 naar huis te sturen. Foto: Peter de Jong

SCO'63 stunt en wipt ZBC'97 van eerste plaats

Sport 544 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 is bezig met een aantal uitstekende weken. Ondanks het verlies van vorige week, wist de ploeg zaterdag op sportpark Oostbroek te winnen van koploper ZBC'97 uit Zwijndrecht. Het werd 1-0 (0-0).

De enige treffer van de middag werd na de thee gescoord door Wesley Sturrus voor het team uit Spijkenisse.

Niet te motiveren
'Als je tegen de koploper speelt dan hoef je de jongens echt niet te motiveren. Ik moet zeggen dat ik het een uitstekende ploeg vond met heel veel kwaliteiten in hun midden. Zij komen uit de derde klasse en willen maar één ding en dat is zo snel mogelijk terugkeren. We konden hen echt prima partij bieden en na rust hadden we allebei kansen. Toch hebben we de trekker over kunnen halen en uiteindelijk de overwinning naar ons toe kunnen trekken en dat was geweldig. Ik ben hartstikke trots op de ploeg hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen', zegt coach Peter Hoek.

Stand
Door de zege op de voormalig koploper zakten de gasten naar de derde plaats. SCO'63 is terug te vinden op de zesde plek. Het verschil met de nieuwe koploper BZC/Zuiderpark is nu vier punten. Zaterdag wacht voor SCO'63 het bekerduel tegen Houtwijk.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant