GHVV'13 staat weer met lege handen

Sport 238 keer gelezen

Rozenburg - Het was zaterdag even de vraag of het veld goedgekeurd zou worden. Met al die regen was het namelijk erg zacht geworden.

Het veld werd goedgekeurd en de wedstrijd kon van start gaan. Het eerste deel werd een vermakelijke wedstrijd voor de toeschouwers, maar doelpunten vielen er niet.

In de tweede helft bracht Brian van Dam GHVV'13 op voorsprong. Door chaotisch verdedigen, moesten ze die voorsprong echter al weer snel inleveren. In de 65e minuut was het opnieuw Van Dam die via Jordy Breestraat de bal kreeg en de 1-2 op de borden bracht. Door verkeerd te dekken wist Rozenburg in de 78e minuut weer gelijk te spelen. Het laatste kwartier van de wedstrijd verliep hectisch. Iedereen had zich eigenlijk al verzoend met gelijkspel, maar viel er iemand in een scrimmage op de zestien. De vrije trap werd door Rozenburg goed benut: 3-2.