Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Geflatteerde nederlaag voor GHVV'13 tegen OSV

Sport 255 keer gelezen

Heenvliet – GHVV heeft zaterdag niets overgehouden aan het duel tegen OSV Oud-Beijerland. De ploeg van John Stougje moest haar meerdere erkennen in de formatie uit de Hoeksche Waard, die getraind wordt door Spijkenisser Richard Koutstaal 2-5 (1-1).

Voor rust was het nog gelijk opgaand. Na een voorsprong voor de gasten was het Toivi Schol met de gelijkmaker voor de fusieclub uit Geervliet en Heenvliet. Na de thee nam GHVV zelfs een 2-1 voorsprong omdat Toivi Schol het doel opnieuw had gevonden. Echter daarna liep OSV uit naar 2-4 door fouten in het team van GHVV'13. Kort voor tijd werd het ook nog 2-5.

Goede ploeg
'Ik vind de uitslag wel wat geflatteerd. Ze hebben overigens wel een hele goede ploeg. Toch wisten wij op een 2-1 voorsprong te komen na de rust. En dan geven we het weer weg. Dat zeg ik iedere week tegen jullie. Ze lopen dan uit naar 2-4 en op het einde 2-5. Als wij iets weggeven doen we het ook direct goed. Er is altijd wel iemand die een fout maakt en dat loopt dan fataal af. Dat is echt doodzonde. Het lukt ons dan niet meer om gas bij te geven', zei John Stougje na afloop.

Zaterdag is Rozenburg de opponent. Door de nederlaag staat de ploeg uit Heenvliet/Geervliet op de negende plaats in de derde klasse D.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant