Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Eerste overwinning voor de volleybalsters van Spivo

Sport 323 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van Spivo hebben zaterdagavond de eerste zege van de competitie weten te pakken. De ploeg van Lennart Mijnans won het duel tegen Taurus met 3-2.

Het was een spannend duel in sporthal Den Oert tussen de Spijkenissers en Brabanders. Toch wisten de volleybalsters uit onze stad de rug te rechten en de winst over de streep te trekken in het duel.

Prima start
Vooral in het begin was Spivo de bovenliggende partij. De eerste set werd met 25-14 gewonnen. Vervolgens werd het daarna spannend en ging Taurus met de tweede en derde set aan de haal met minimale cijfers. Het werd daarin 29-31 en 23-25 voor de Brabanders. Daarna bleek Spivo toch weer aan het langste eind te trekken en werden set vier en vijf gewonnen met 25-23 en 15-9.

Spanning
'We begonnen dit duel wel heel erg goed en speelden Taurus helemaal zoek. Daarna kwam er spanning en strijd aan beide kanten. Dan wordt het ook meer een vecht wedstrijd. Daardoor verloren we de twee volgende sets. Ze zijn echter blijven knokken. Dit was een wedstrijd waarin we ook met slechts één punt hadden kunnen staan, eindelijk de eerste'.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant