Afbeelding
Foto: Evelien Holleman
Uw Lokale Ondernemer

VDLX ICT Solutions

Actueel 216 keer gelezen

Wij verzorgen alle It en Telecom oplossingen

Hellevoetsluis - "We zijn een allround ICT organisatie die oplossingen biedt op het gebied van automatisering voor iedere onderneming", vertelt Vincent de Lange, sinds 2002 directeur van VDLX ICT Solutions.

"Wij houden van gewoon 'old-fashionend' zaken doen en kennen al onze klanten persoonlijk. Wij leveren en plaatsen alles; kijken daarbij altijd wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf om goed te kunnen werken. Als je iets krijgt wat je nooit gebruikt, dan is dat gewoon zonde", geeft hij aan.

Beheers je bedrijfsvoering met ERP
ERP staat voor Enterprise Resource Planning hiermee kun je de productiviteit van je onderneming maximaliseren, kosten beheersen en aan klantwensen voldoen binnen één omgeving. "Onze klanten kunnen zo eenvoudig aan hun projecten werken denk daarbij aan facturatie, abonnementen, ingekomen rekeningen of projectmanagement bijhouden in een gebruiksvriendelijk programma via internet." Dit hoeft zelfs niet geïnstalleerd te worden; alles kan via een webpagina. Hoe makkelijk is dat?

Gemist telefoontje kan een gemiste kans zijn
"Als ondernemer is het van belang altijd bereikbaar te zijn en daar kunnen wij voor zorgen", gaat hij verder. "Onze VOIP (Voice Over IP) telefonie service breiden wij op dit moment uit met een mobiel portfolio. VOIP is bellen via internet; heb je internet en een telefoon dan kom je al een heel eind. Je hebt geen vaste aansluitingen meer nodig. Telefoons kunnen overal binnen je bedrijf worden gebruikt. Je bent zelfs op een mobiele telefoon via een app bereikbaar." De flexibiliteit in bereikbaarheid is vooral voor ZZP'ers en het MKB met flexwerkplekken zeer aantrekkelijk. Zeker nu ISDN volgend jaar niet meer gebruikt kan worden is het zaak voor ondernemers om snel over te stappen.

Werken vanuit de Cloud
Ervaar ook het gemak van de Cloud diensten van VDLX. Zij leveren diverse oplossingen voor uw e-mail, documentenopslag, een virtuele werkplek of een complete server oplossing op afstand. Zo heeft u geen zorgen meer over uw eigen serverpark en beveiliging. "Het werken in de Cloud kan allerlei vormen hebben. Met exchange online kun je e-mail in de Cloud zetten zodat je elkaars mailbox kunt inzien. En dan heb je ook nog de virtuele werkplek; eigenlijk je laptop in de Cloud. Overal waar je inlogt kun je verder werken en heb je alle documenten bij de hand. Of je nou met Apple werkt of met Windows, dat maakt niet uit. We kunnen dat zelfs uitbreiden tot een grote serveromgeving waarbij meerdere gebruikers via dezelfde desktop kunnen werken." "Heb je een nieuwe website nodig of voldoet je huidige website niet meer? Ook daar kunnen wij voor zorgen; van ontwerp, tekst, hosten tot het beheer zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Wij werken zowel regionaal als landelijk voor al onze diensten."

VDLX ICT Solutions
Marconiweg 38
3225 LV Hellevoetsluis
085-1119475
http://www.vdlx.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant