Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Baaij Haarmode

Actueel 2.079 keer gelezen

Voor al uw haarwensen

Spijkenisse - Als klein meisje wist Angela Schoenmakers al dat ze kapster wilde worden en die wens kwam ook uit.

Zeven jaar geleden kreeg ze de vraag of ze de kapsalon waar ze op dat moment werkte, wilde overnemen. De vorige eigenaar vond het een prettig idee dat de zaak in vertrouwde handen bleef. 'Ik had af en toe het idee om voor mezelf te beginnen, maar stapte daar dan ook weer van af. Ik had het prima naar mijn zin', geeft Angela aan. Toch besloot ze de uitdaging aan te gaan en ze nam Baaij Haarmode over. Af en toe werd er iets veranderd aan het uiterlijk van de salon, maar binnenkort wordt er rigoureus verbouwd. 'Alle spiegels en wanden gaan er uit.' Eind oktober heeft de kapsalon dan het uiterlijk dat Angela voor ogen heeft. Tijdens de verbouwing blijft de salon gewoon open.

Veel kleuringen
U kunt bij Baaij Haarmode terecht voor al uw haarwensen. Of het nu om scheren gaat, vlechten of kleuren, alles is mogelijk.' Highlights, lowlights, balayage of felle kleuren, het maakt niet uit wat uw wens is, bij Baaij Haarmode weten de dames alles over kleuren. Ook voor permanent bent u bij Baaij aan het juiste adres.  Het team, bestaande uit 15 enthousiaste dames, wordt regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Feestkapsels en visagie
Bij bruidskapels, maar ook bij het opsteken van het haar voor een feestje, is het mogelijk om het plaatje compleet te maken met visagie. 'We zien dit vooral rond de kerst en met oudjaar', geeft Angela aan. 'Naar de kapper om het haar op te laten steken en dan door naar het feest. Make-up maakt het feestelijke uiterlijk dan compleet.' Het team van Baaij Haarmode beschikt over veel creativiteit bij het invlechten en maakt de prachtigste creaties.

Wedstrijden
Af en toe doet het team mee aan een wedstrijd. Bij de Goldwell Color Zoom Challange werd een  vierde plek behaald, bij een deelnameveld van 90 teams. 'We deden toen voor de tweede keer mee aan een wedstrijd.' Hoewel ze niet verder door gingen in de betreffende wedstrijd, zijn ze wel naar Amerika afgereisd om de wedstrijden daar te bekijken. 'Het was een leuke ervaring, waarbij we enorm veel gezien hebben. Het zijn vooral wedstrijdkapsels, niet geschikt om echt te dragen maar wel apart om te zien.'

U bent zes dagen per week welkom bij Baaij Haarmode. Op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.30 uur. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet.

Baaij Haarmode
Lenteakker 126
3206 TG Spijkenisse
0181-633817

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant