Afbeelding
Foto: PR
Uw lokale ondernemer

Medic Cosmetics

Actueel 522 keer gelezen

Veilig en verantwoord mooier!

Spijkenisse - Vijf jaar geleden opende Medic Cosmetic Clinics de hoofdvestiging in het centrum van Spijkenisse. Inmiddels zijn er ook behandellocaties in Middelharnis, Brielle, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Breda en Den Bosch.

Geregistreerde artsen
De medisch-cosmetische behandelingen binnen de kliniek worden al vijf jaar uitsluitend uitgevoerd door BIG-geregistreerde medisch specialisten met jarenlange ervaring in de esthetische geneeskunde. "Mooi op elke leeftijd"!. Of het nu gaat om een ooglidcorrectie, injectable behandelingen voor verzachting van mimische lijnen, een liquid-facelift of medische huidverbetering. Het behoud van een natuurlijke uitstraling, zonder verlies van karakteristieke eigenschappen is essentieel en dè kunst van esthetische geneeskunde.

Goedgekeurd door de inspectie
Medic Cosmetic Clinics is een van de weinige klinieken in de regio die de zware en strenge toetsing door de Inspectie van Volksgezondheid heeft doorstaan.

Karakteristieke uitstraling
De kliniek staat bekend om de esthetisch verantwoorde behandelingen en het persoonlijke contact tussen de specialisten en cliënten. Om u volledig te informeren over de diverse mogelijkheden en vooral de tijd te nemen voor u en uw behandeling, kunt u een afspraak maken voor een geheel kosteloos consult, zonder enige verplichting. Tijdens dit consult krijgt u een volledige uitleg over de behandeling. Indien gewenst kunnen de meeste behandelingen direct plaatsvinden. Behandelingen waar de artsen, vanuit esthetisch oogpunt, niet achterstaan, worden niet uitgevoerd. Het uitgangspunt is namelijk dat de karakteristieke uitstraling van het gezicht behouden moet blijven.

Injectables
Injectables zijn injectievloeistoffen die met een dun naaldje onder de huid of in de mimische spieren worden ingebracht. Het doel daarvan is om rimpels in het gezicht te verzachten of om de gezichtscontouren te verbeteren. Medic Cosmetic Clinics biedt twee soorten injectables aan: Botox (spierontspanner) en fillers (volumehersteller). Zowel Botulinetoxine (Botox) als Hyaluronzuur (filler) zijn niet permanent. Alle producten zijn voorzien van een keurmerk en goedgekeurd voor de Europese markt. Het is het belangrijk om tijdens het intakegesprek heel duidelijk uw wensen en verwachtingen kenbaar te maken, zodat de arts samen met u een persoonlijk behandelplan kan maken.  

De consulten vinden uitsluitend op afspraak plaats, zodat er voldoende tijd is voor een persoonlijke behandeling.

Medic Cosmetic Clinics
Raadhuislaan 47A
3201 EM Spijkenisse
0181-699584
www.mediccosmetic.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant